Waar u maar heen wilt

Taxi TM: uw taxibedrijf in Mechelen

Taxi TM, onder leiding van zaakvoerder Howri Taha, is een taxibedrijf in Mechelen met 10 jaar ervaring. Wij werken samen met verschillende betrouwbare chauffeurs om u veilig en betrouwbaar in en rond Mechelen te vervoeren. Heeft u snel een taxi nodig? Bel ons dan om meteen uw rit te boeken!

Onze taxidienst

Om uw comfort te garanderen, rijden wij enkel met Volkswagen Passats. Onze taxidienst is bovendien 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar! Geen reden meer om nog een feestje te missen of na een lange dag naar huis te moeten lopen. Geniet van uw avond door te vertrouwen op ons taxibedrijf. Wij zetten u tijdig af op de juiste bestemming in en rond Mechelen. Of u nu naar een zakenlunch moet of naar een personeelsfeestje: op ons kunt u rekenen.

Tarieven

Een taxi hoeft niet duur te zijn! In Mechelen betaalt u slechts € 1,70/km en buiten Mechelen € 2,50/km. Ons instaptarief is overdag € 2,50 en ’s nachts € 4,50. Vertrouw daarom op het veilige transport van taxibedrijf Taxi TM uit Mechelen. Neem voor meer informatie of reserveringen contact met ons op via de telefoon of het contactformulier. Wij staan voor u klaar.